Perfect afgewerkte muren met stucwerk in Purmerend en Amsterdam

Contact

Kiest u voor de bijzondere structuur van sierpleister of wilt u een ondergrond van glad stucwerk om uw muren netjes van behang te kunnen voorzien? Stukadoors de Vries werkt uw muren en plafonds af naar uw wensen en adviseert u daarbij graag over de mogelijkheden en de beste materialen voor verschillende toepassingen. Lees hier meer over ons stukadoorswerk of neem contact op voor meer informatie. 

Neem contact op voor meer informatie

Sierpleister

Een van de mogelijkheden voor de afwerking van uw muren is sierpleister. Sierpleister bestaat uit kleine steentjes die zorgen voor een egale korrelige structuur van uw wanden. U kunt kiezen uit verschillende diktes van de korrels; de dikte bepaalt of uw muren met fijne of grove sierpleister worden behandeld. De sierpleister kan door ons in elke kleur worden aangebracht.

 

Sierpleister kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals spachtelputz, barokpleister, groef (granol) en structuurpleister. Sierpleisters zijn hard, stootvast en afwasbaar. Deze afwerkmethode is goed toepasbaar in nieuwbouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen van het materiaal.

 

Voor meer informatie over de verschillende sierpleisters kunt u contact met ons opnemen.

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een bewerking van uw muren met gips. Het is alleen geschikt voor binnenshuis en heeft een dikte die kan variëren van 2 tot 10 mm. Wij kunnen glad pleisterwerk bij uw huis gebruiken om ruw metselwerk of oude stuclagen glad te krijgen, zodat deze daarna geschilderd kunnen worden. Het eindproduct op uw wand bepaalt hoe glad het pleisterwerk uiteindelijk wordt. Glad pleisterwerk kan ook toegepast worden op plafonds.

Schuurwerk

Schuurwerk is een afwerklaag op basis van gips die aangebracht wordt op een laagdikte van ongeveer 5 mm op de wand of het plafond. Het effect van de slagen die wij kunnen maken ziet u op de foto hiernaast. Wij schuren de wanden en plafonds in wild(schuur)verband. Het voordeel van deze afwerking is dat het materiaal natuurlijk wit opdroogt en dus niet meer geschilderd hoeft te worden. Vanwege de goede vochtregulerende eigenschappen van schuurwerk is het uitermate geschikt voor natte ruimten zoals de badkamer.