Over uw ervaren stukadoors uit Purmerend

Contact

Stukadoors de Vries is een stukadoorsbedrijf dat in 1995 is opgericht door vader en zoon. Sinds 2008 heb ik het bedrijf geheel overgenomen van mijn vader. Ik werk veelal voor aannemers en particulieren, voornamelijk in de regio’s Amsterdam, Amstelveen en Purmerend. Als ervaren stukadoor voer ik binnen en buiten vrijwel al uw stucwerk uit, van sierpleisters tot schuurwerk. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op

Uitgebreide mogelijkheden voor stucwerk

Producten en diensten
U kunt Stukadoors de Vries inschakelen voor uiteenlopend stucwerk binnenshuis, inclusief sierpleister (spachtelputz), glad pleisterwerk en schuurwerk. Ook het aanbrengen van lijsten, ornamenten of plinten op plafonds en/of wanden behoort tot onze werkzaamheden. Tevens kunnen wij badkamers en keukens “uitrapen”, zodat deze daarna netjes en strak betegeld kunnen worden. Daarnaast kunnen wij uw buitengevels mooi stuken. 

Overleg en advies
Onze stukadoors adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van producten en de beste kwaliteit. Wij zullen ook monsters meenemen van de diverse soorten sierpleisters en uiteraard kunt u zelf de kleur bepalen aan de hand van “staaltjes”. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen ten aanzien van uw eigendommen, indien deze tijdens de werkzaamheden aanwezig zijn in uw huis of bedrijfspand. Daarnaast voeren wij ook het restmateriaal af.

Lees meer over stucwerk

Offerte aanvragen bij onze stukadoors

Nadat u per mail of telefonisch een offerte heeft verzocht, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Wij komen bij u langs om te overleggen wat de mogelijkheden zijn en uiteraard om de exacte maten op te nemen.

Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak maken voor uitvoering van de werkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan