Over ons

Stukadoors de Vries is een stukadoorsbedrijf opgericht in 1995 door vader en zoon. Sinds 2008 heb ik het bedrijf geheel overgenomen van mijn vader. Ik werk veelal voor aannemers en particulieren voornamelijk in de regio’s Amsterdam, Amstelveen en Purmerend.

Producten
Onze producten bestaan uit binnenshuis sierpleisteren (spachtelputz), glad pleisteren en Betonlook maar ook schuurwerk en lijsten / ornamenten / plinten aanbrengen op plafonds en/of wanden behoort tot onze werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij uw buitengevels mooi stukadoren en tevens kunnen wij badkamers en keukens “uitrapen”, zodat deze daarna netjes en strak betegeld kunnen worden.

Overleg en Advies
U wordt goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden van producten en de beste kwaliteit. Wij zullen ook monsters meenemen van de diverse soorten sierpleisters en uiteraard kunt u zelf de kleur bepalen aan de hand van “staaltjes”. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen ten aanzien van uw eigendommen, indien deze tijdens de werkzaamheden aanwezig zijn in uw huis of bedrijf. Daarnaast voeren wij ook het restmateriaal af.

Offerte
Nadat u per mail of telefonisch om een offerte heeft verzocht, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Wij komen bij u langs om te overleggen wat de mogelijkheden zijn en uiteraard voor het opmeten van de exacte maten.

Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak maken voor uitvoering van de werkzaamheden.