stucadoor purmerend

Een stucadoor is iemand die een dunne laag specie, mortel of gips op de muren en plafonds kan aanbrengen. Het eindresultaat is een fraaie of soms beter beschermde muur. Het aanbrengen van deze laag komt precies en vergt veel ervaring. Elk project heeft namelijk zijn eigen specifieke eisen. Vandaar dat het belangrijk is dat een vakbekwame stucadoor dit werk verricht.

Op zoek naar een stucadoor in regio Purmerend?

Vakbekwaam, gericht op kwaliteit en een eerlijke prijs. Zijn dat voor u belangrijke zaken? Maak dan kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries. Uw betrouwbare stucadoor voor Purmerend en omgeving. Wij bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bij onze stucadoors is het eindresultaat belangrijk. Wij geven daarom eerlijk advies en letten nauwkeurig op de kwaliteit.

Wanneer u kiest voor stucadoorsbedrijf De Vries biedt dat diverse voordelen. Hierbij alle voordelen op een rijtje:
  • NOA erkend: Wij zijn NOA erkend en dat levert niet alleen solide eindwerk op maar ook blijvende garanties voor de toekomst.
  • Persoonlijk: Zaken doen met Stucadoorsbedrijf De Vries is zaken doen met D. de Vries zelf. Van begin tot eind. En dat is handig de lijntjes zijn kort en u heeft maar één aanspreekpunt.
  • Veelzijdig: Het stucadoor werk kent vele differentiaties die bij ons ook mogelijk zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het gewone stukadoorswerk maar zijn wij onder andere ook uw partner wanneer het gaat om granietpleister, airless spuitwerk, sierpleister of frescolori.
  • Scherpe prijs: Stucadoorsbedrijf werkt met goed opgeleid personeel en met de laatste technieken. Uw voordeel: niet alleen een strak eindresultaat maar ook tijdwinst. Deze tijdwinst rekenen wij door aan onze klanten. Daardoor kunnen wij niet alleen een mooi eindresultaat behalen maar ook een scherpe prijs.

Wat een stucadoor in Purmerend voor u kan betekenen?

Wanneer u uit omgeving Purmerend komt dan kunnen wij ook vrijblijvend bij u langskomen voor een offertegesprek. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook hebben wij diverse projecten uit Purmerend, Amsterdam en omgeving op onze website staan.  Zo hebben wij onlangs nog een nieuwbouwwoning in Purmerend gestuct. Benieuwd naar het eindresulaat? Bekijk dan onze portfoliopagina voor foto’s van dit project of voor andere projecten uit Purmerend.